Slikonbremsevæske

Slikonbremsevæske

Bensinadditiv, FIA-godkjent

Bensinadditiv, FIA-godkjent

Auto Wheel Syrefri felgrens

kr 259,00 kr 207,20
Varenr.
BILAWHEEL

ADVARSEL H319 Gir alvorlig øyeirritasjon. H317 Kan utløse en allergisk hudreaksjon. H302 Farlig ved svelging.

Fraktberegning

Dette bør du vite om felgrens:

Bremsebeleggene på moderne biler inneholder små metallpartikler. Når du bremser, frigjøres endel av disse partiklene. Noen av disse glovarme partiklene brenner seg fast i beskyttelseslakken på felgene. Det er derfor det ofte er så vanskelig å få av belegget på felger; belegget er rett og slett fastbrent.
De fleste felgrenser er enten syrebaserte eller alkaliske. Dette er fornuftig mht. å løsne de fastbrente partiklene; syren/basen etser partikkeloverflaten og gir med dette en ørligen reduksjon i partikkelstørrelsen. dermed løsner partikkelen enklere fra lakken.

Men både syrer og baser har en uheldig bivirkning: De angriper også lakken på felgene. Felgene vil i utgangspunktet se rene og blanke ut, men erosjonen i lakkskiktet medfører at felgen gradvis blir mattere og mørkere.

Auto Wheel felgrens fungerer helt annerledes: Den er pH-nøytral, dermed angirpes ikke felglakk/klarlakk i det hele tatt! rensen reagerer kjemisk med oveflaten på metallpartiklene og gjør denne "flytende", slik at partikkelstørrelsen reduseres og skitten blir lett å vaske bort.

Høres dette ut som tull? Les hvorfor Auto Ekspress har kåret Auto Wheel til beste felgrens på markedet!

Forpakning: 1 l. sprayflaske.

Mer informasjon
Vekt 1.000000
Produsent Bilt Hamber