Gulf bremsevæske, DOT4

Gulf bremsevæske, DOT4

Driven differensialolje GL-5, 75W-90

Driven differensialolje GL-5, 75W-90

Driven HR6 fullsyntetisk olje, 10W-40

kr 335,00 kr 268,00
Varenr.
DRIHR6

Fraktberegning

Driven HR-serien er det perfekte valget for mange klassiske landeveis- og konkurransebiler.

Produktene i denne serien har nok ZDDP til å beskytte mekaniske ventilløftere medfjærtrykk opp til 30 % høyere enn standard. Oljen er laget for å byttes etter ca. 12500 km. HR-oljene har en unik anti-korrosjonspakke som beskytter motorer som startes sjelden, eliminerer de skadelige effektene av tørrstarter, og de inneholder også et etanolnøytraliserende tilsetningsstoff for å bekjempe indre rustkorrosjon.

Hvis oljen brukes til racing eller trackdays: Skift oljen hvis den begynner å bli svart, da det vanligvis indikerer at drivstoff har interagert med oljen. Racing gir økt belastning på oljen. Racing gir økt belastning på oljen. Selv om Driven HR-oljene bruker en mer temperaturstabil basisolje og et multigrade-additiv av toppkvalitet, vil oljen begynne å tynnes ut etter flere timer med racing. Selv om nivået av uttynning er mye lavere enn de fleste andre performanceoljer, er det viktig å holde øye med oljetrykket. Vi anbefaler å bruke XP-serien dersom motoren kun brukes i racing.

Pass på at du har varmet opp motoren slik at oljen er varm før du tapper den ut. Fyll på med riktig viskositet anbefalt av produsenten eller motorbyggeren din.

HR-serien er utmerkede lagringsoljer, siden de inneholder spesialutviklede tilsetningsstoffer for å beskytte mot rust og korrosjon typisk forårsaket av fuktighet og etanol fra drivstoffet.

  • Oljetype: Syntetisk
  • Viskositet: 10W-40
  • Kvantum: 0,946 l.

 

Mer informasjon
Vekt 1.000000
Produsent Driven Oil