Motorstyring

Nå til dags er valg av motorstyring først og fremst en tillitsak. \"I gamle dager\" kunne man finne tekniske ulikheter og stor variasjon mht. tilleggsfunksjoner på de ulike systemene. I dag er dette i stor grad standardisert, og alle systemer har omtrent de samme finessene. Men fortsatt kan det være stor forskjell på oppfølging og teknisk veiledning fra produsent.
Vi har har valgt Nederlandske KMS fordi:
- Vi ønsker å ha direkte kontakt med de personene som har utviklet utstyret. Det er betryggende å vite at vi ikke møter en tilfeldig helpdeskarbeider dersom vi har spørsmål vedr. programmeringen av KMS. Vi får snakke med han som har programmert hele programmet!
- KMS driver ikke bare med motorstyringer. De overhaler og trimmer komplette motorer, dette gir en mengde informasjon mht. hvordan systemene bør monteres og mappes. KMS har et bibliotek over tusenvis av mappinger for omtrent alle tenkelige motorkonfigurasjoner. Disse mappingene stilles kostnadsfritt til vår disposisjon, noe som kan spare oss og deg for tidkrevende prøving og feiling.
- KMS bruker velkjente kvalitetskomponenter i sine systemer. Dyser, lambdasensorer o.l. er fra Bosch, koplingene kommer fra AMP.
- Vi har tillit til den tekniske kompetansen hos våre kunder, derfor er programvare for systemene gratis, brukervennlig og lett tilgjengelig.


Nye produkter - Motor & Gear


Våre tilbud i april

Kjølevæskeerstatning
Kjølevæskeerstatning
195,-  150,-
Du får 23% avslag

Kopirett © 2018 Gasolin.no
Drevet av netthandelsløsningen Zen Cart med norsk oversettelse