Utendørstrekk for motorsykler

Luksus beskyttelsetrekk til utendørs bruk, takler både regn, kondens og kraftig vind.

* Kraftig 5-lags kunststoff
* Regntett
* 100% støvtett
* Puster - slipper ut kondens
* Supermykt fleecefor
* Strikk og stropp hindrer at trekket blåser av motorsyklen
* UV-bestandig

Vårt beskyttelsestrekk for utendørs bruk er produsert av kunststoff som ikke absorberer fukt, men som likevel slipper ut kondens. Trekket har to fuktmembraner som er forskjøvet i forhold til hverandre, dette sikrer at trekket er vanntett samtidig som kondens ledes ut fra innsiden.

Trekket monteres med stropper under sykkelen, dette hindrer trekket i å blåse av og reduserer også risikoen for kondensdannelse innvendig.

Udfordringen ved utendørs oppbevaring er balansen mellom å holde vannet ute samtidig som kondensen slippes ut. Presenninger og nylontrekk holder regnet borte, men kondens som stiger opp fra bakken vil kaples inne, resultatet blir at bilen står i et konsentrert fuktig miljø. Kondensering på bilens karosseri oppstår når luftfuktigheten er høy og metallet blir kaldere enn luften omkring. Da vil luften evne til å holde på fuktigheten reduseres, overflødig fukt avsettes på karosseriet. Kondensering vil ikke foregå når metall og luft har samme temperatur. Når temperaturen stiger vil luften igjen kunne oppta mer fukt, denne fukten dampes deretter ut gjennom membranene i trekket. Dette fungerer normalt bra om sommeren, da vil høye dagtemperaturer sørge for at bilen jevnlig avkondenseres. Dette er vanskeligere om vinteren, derfor vil det være klokt å jevnlig holde øye med kondensdannelsen vinterstid.   

Leveres i UV-bestandig grå farge, matchende oppbevaringspose medfølger.


DETALJER:

  • Modell: FCAMC-D
  • Vekt: 5 kg
  • Produsent: First Class Additions

990,-BESTILL:

Legg i handlekurv:Dette produktet ble innført i vår butikk fredag 27. mai 2016.

Kopirett © 2018 Gasolin.no
Drevet av netthandelsløsningen Zen Cart med norsk oversettelse