Krympelakk

Krympelakk for dashbord, toppdeksler etc. Legges rett på bart metall og løfter seg i løpet av et par dager til en flott krakelert finish. Passer bl.a på instrumentomrammingen på eldre Kawasaki-motorsykler, MG etc.

Bruksanvisning

1. Forbered overflaten som skal lakkeres ved å fjerne løs lakk, rust, fett eller voks eller lignende.
For beste resultat bør man bruke silikonfjerner for å rense overflaten. For å få god vedheft bør overflate rubbes ned med rød scotch brite klut.
Vask overflaten med silikonfjerner eller rubbing.

2.Masker omkringliggende områder som ikke skal lakkes. Pass på at temperaturen ligger mellom 16°C og 35°C og at luftfuktigheten er under 60%.

3.Rist boksen, og fortsett å riste kraftig i et helt minutt fra da du hører kulen i boksen. Rist boksen i ti sekunder en gang i minuttet, når du bruker den. Hold boksen parallell til overflaten som skal lakkes med en avstand på 20 - 25 cm, og lakker med en jevn svepene bevegelse. Legg på minst tre kraftige strøk i et kryssende mønster. Første strøket legges vertikalt og neste strøk horisontalt, og siste strøk vertikalt. La lakken tørke i fem minutter mellom hvert strøk, For å få god effekt kreves det et relativt tykt lag med lakk,

4.Denne lakken tørker sakte. Rynke effekten oppstår ikke før lakken har tørket noe, lakken bruker opp til to timer ved lufttørking. Hvis lakken ikke rynkes eller rynkes ujevnt så kan man påføre mer lakk der effekten uteblir. Selv om lakken virker tørr bør den ikke håndteres før etter 24 timer. Bør ikke monteres før det har gått 48 timer. Lakken kan tørkes i ovn på 90°C i en time. Dette kan resultere i tettere rynkeeffekt. Boksen dekker ca 1,4 kvm.

Etter bruk bør boksen snus på hodet og sprayes til det bare kommer drivgass ut. 


DETALJER:

  • Modell: P110
  • Vekt: 0.5 kg
  • Produsent: Frost

195,-BESTILL:

Velg ønsket variant:Legg i handlekurv:Nåværende omtaler: 2

Dette produktet ble innført i vår butikk torsdag 24. oktober 2002.

Kunder som har kjøpt dette produktet har også kjøpt:


Kopirett © 2018 Gasolin.no
Drevet av netthandelsløsningen Zen Cart med norsk oversettelse