BG etanolbeskyttelse

 

Utfordringen:
Bensin som inneholder etanol øker motoravleiringer, påvirker kjøreegenskapene, fører til korrosjon og mulige komponentfeil. Avleiringer i drivstoff og korrosjonsdannelse  har en negativ effekt på motorens effektivitet og drifts- sikkerhet. De vanligste problemene er ujevn tomgang,  tap av ytelse og økt drivstofforbruk.
 
Løsningen:
BG Etanol Fuel System Defender har egenskaper som hindrer frie radikaler å sette i gang oksiderings- mekanismen som bryter ned drivstoffet. BG Etanol Fuel System Defender tilsettes i drivstofftanken ved hvert oljeskift for å holde innsugsmanifolder, innsugsventiler og forbrenningskammer rene og fri for skadelige avleiringer som vanligvis er forårsaket av etanol. BG Etanol Fuel System Defender er en utmerket drivstoffstabilisator.  Anbefales brukt hver 4.800-8.000 km når bilen er på service. 
 BG Etanol Fuel System Defender forhindrer nedbrytning av drivstoff og korrosjon. Den er spesielt effektivt for  behandling av alle typer bensin som inneholder etanol (E10, E15, E85 osv.). Skader/påvirker ikke katalysator  og oksygensensor.
 
Bruk: Tilsett en 325 ml flaske BG Etanol Fuel System Defender i drivstofftanken ved hver 4.800-8.000 km når bilen er på service. Tilsettes i bensintanken ved fylling, for best resultat. 
355 ml. 

DETALJER:

  • Modell: BG213E
  • Vekt: 0.4 kg
  • Produsent: BG Products

215,-BESTILL:

Legg i handlekurv:Dette produktet ble innført i vår butikk fredag 12. mai 2017.

Kopirett © 2018 Gasolin.no
Drevet av netthandelsløsningen Zen Cart med norsk oversettelse