Plasti Dip Blaze

Plasti Dip Blaze

Plasti Dip Enhancers

Plasti Dip Enhancers

Plasti Dip Camo

kr 195,00 kr 156,00
SKU
Pla11214

Fraktberegning

Plasti Dip Camo er en spesiell samling av Plasti Dip farger som matcher naturens nyanser. Plasti Dip Camo vil bidra til å holde jakt og fiskeutstyr, camping utstyr, og andre utendørs utstyr kamuflert.

Plasti Dip Camo er tilgjengelig i fire unike jord farger: Grønn, beige, brun og sort. Disse spesielt tilpassede fargene vil gi jakt riflen en kamuflasje for å hjelpe deg å gli inn i omgivelsene. Du kan også bruke den til å gi båten din, tilhenger eller til og med hele bilen et helt spesielt kamuflasje belegg..

Uansett hvilke farger av Plasti Dip Camo du bruker på utstyret ditt, vil de belagte elementene få en myk, gummiaktig, gripevennlig overflate. Plasti Dip Camo vil gi utendørsutstyr beskyttelse mot slag og slitasje.

Dersom belegget blir skadet eller slites ut, hvis du ønsker å gi utstyret en grundig dyp-rensing, eller hvis du bare ønsker å endre utseende, vil Plasti Dip Camo løsne lett fra de fleste overflater uten å skade underlaget.

Plasti Dip Camo er tilgjengelig i 11-oz. spraybokser. Det er bare å riste den og spraye det på for rask og enkel applikasjon.

Mer informasjon
Vekt1.0000
Last ned produktark/ print Last ned produktark/ print