Strip All - rensevæske

Strip All - rensevæske

Strip All - startsett

kr 5 195,00 kr 4 156,00
SKU
DRA100397

FARE H314 - Gir alvorlige etseskader på hud og øyne

Fraktberegning

StripAll startsett

StripAll er den enkleste måten å rengjøre ståldeler - uten mekanisk påvirkning . Fjerner maling, lakk og avleiringer, dog ikke 2K akryl lakk. Fjerner også rust uten å tære på stålet. Kan brukes på deler av stål, kopper, tinn, bly og det meste av gummi og plast.

StripAll er et meget anvendelig verkstedprodukt til all form for restaurering og overhaling/rens av deler og komponenter i stål og metall.

StripAll kan kun anvendes i bad. Produktet er etsende og deler i lettmetaller/aluminium vil bli ødelagt. For optimal virkning bør badet varmes opp til ca. 65°C. Bad uten varme forlenger behandlingstiden. Delene som skal rengjøres legges i badet. Lakk og overflaterust forsvinner over natten, mens gravrust og mange lag med lakk/maling vil forlenge prosessen.

Maling, koks/sotbelegg og rust vil løsne fra metallet/stålet under behandlingen, etter at delene tas opp spyles de rene med høytrykkspyler eller i en vaskemaskin/delevasker.

Ved jevnlig omrøring vil StripAll opprettholde virkningen svært lenge. Sterk forurensing i badet vil svekke virkningen gradvis.

Dette settet inneholder:

  • 200 L stålkar med lokk (H:87/D:58 cm)
  • 30 kg StripAll
  • Dyppvarmer 1,5 kw
  • Kjemikaliehansker
Mer informasjon
Vekt70.000000
ProdusentDrake Chemicals
Mer fra Drake Chemicals