Slangeklemmetang, Clic-type

Slangeklemmetang, Clic-type

Radiatorverktøy

Radiatorverktøy

Bar's Leaks radiatortetning

kr 230,00 kr 184,00
Varenr.
BRL20800

Fraktberegning

Originalen, og fortsatt den aller beste! Forhindrer og forsegler lekkasjer i kjølesystemer raskt og permanent.

Produktegenskaper:

  • Forsegler lekkasjer på opp til 0,9 mm.
  • Forhindrer fremtidige lekkasjer.
  • Smører og "tetter" vannpumpen.
  • Forhindrer rustdannelser, kalkoppbygging og avleiringer.
  • Sikker å bruke for alle moderne kjølesystemer.
  • Garantert beskyttelse i minimum 12 mnd.
  • Eneste radiatorproduktet som er TÜV - godkjent.

Den viktigste komponenten i Bars Leaks er Rhizex-partiklene. Disse partiklene krymper eller utvider seg når de utsettes for temperatur- eller trykkforandringer. Rhizex-partiklene er mindre enn halvparten av et saltkorn i størrelse. De vil ikke klumpe seg og vil derfor heller ikke tilstoppe trange kanaler i kjølevannsystemet. Når partiklene trenger inn i et område med lavere temperatur (ved ytre lekkasje), eller når det oppstår trykkforskjell (indre lekkasje), vil disse Rhizex-partiklene ekspandere ca 25%. De danner dermed en kompakt, elastisk og varig tetning i selve lekkasjeområdet, uten behov for senere reparasjoner.

HVORFOR ER BARS LEAKS BEDRE ENN ANDRE RADIATORPRODUKTER?

Det er takket være disse Rhizex-partiklene at Bars Leaks gjør en bedre jobb enn andre konkurrerende produkter. Andre produkter koagulerer (størkner) på utsiden eller klumper seg på innsiden av lekkasjeområdet og er ubeskyttet mot slitasje fra sirkulerende kjølevann. Denne tetningen vil etter hvert slites ned/falle av og dermed vil ny lekkasje oppstå. I verste fall kan også disse koaguleringeneføre til en blokkering av de fine kanalene i systemet.

Disse ørsmå Rhizex-partiklene har den egenskapen at de følger vannet og søker lekkasjer i hele kjølesystemet. I tillegg til å tette større lekkasjer vil de også besørge fortløpende tetning av mikroskopiske porer før større lekkasjer oppstår. Bars Leaks er det eneste produktet som har den egenskapen at det "overvåker" kjølesystemet uten noen form for "bivirkninger". Derfor kan det også benyttes som et forebyggende produkt.

Bruksanvisning:

Rist godt før bruk. Om nødvendig, klem sammen øvre del av boksen for å gjøre det lettere å helle. Tøm hele innholdet (både væsken og partiklene) ned i radiatoren eller den øverste radiatorslangen og la motoren gå i 15 minutter. Hell ikke væsken i ekspansjonskammeret, da gjennomstrømningshastigheten kan være for svak til å strømme gjennom kjølesystemet. Når motoren går løses partiklene opp, slik at sprekker i sylinderhodet, hovedpakningen og radiatoren forsegles. Produktet forsegler selve sprekken og ikke bare sprekkens overflate, slik at systemet ikke tilstoppes. Kontroller frostvæskenivået og etterfyll om nødvendig.

NB: Kjølesystemet må være rent og fritt for andre typer anti-lekkasjestoffer. Dersom det er nødvendig å fjerne andre anti-lekkasjestoffer, eller hvis motoren er over 2 år gammel eller har kjørt over 40.000 kilometer, skal man rense systemet med Bar`s Nural RADIATOR CLEANER før bruk av Bar`s Leaks.

For kjølesystemer opp til 12 liter.

Innhold: 150 gr

Mer informasjon
Vekt 0.200000
Produsent Kraemer