Frakt & Retur

Vi forsøker så langt det er mulig å sende varer samme dag som bestillingen registreres.
Pakker under 35 kg. sendes som servicepakke som må hentes på postkontoret.
Dette gjelder også pakker til bedrifter.


PAKKER OVER 35 KG.

Pakker over 35 kg. sendes med Bring Cargo.
Disse sendingene hentes hos oss dagen etter at bestillingen kommer inn.
Bring krever et tilleggsgebyr for levering til privatadresser.


BETALING

Du kan velge mellom tre betalingsmåter:

1. Kortbetaling ved bestilling på nett. Dette er normalt den raskeste og enkleste betalingsmåten. Betalingsbeløpet vil umiddelbart bli reservert på kortet ditt, det vil oppleves som om beløpet blir trukket fra din konto. Men pengene er i kortselskapets varetekt frem til vi sender varen, først da foretar vi selve betalingen.

3. Oppkrav. Oppkrav fungerer fint for sendinger opp til 35 kg. Da henter og betaler du for varen på postkontoret ditt. For sendinger over 35 kg. blir det noe mer komplisert: Vi sender deg da en faktura på mail eller pr. post. Du får deretter beskjed fra fraktselskapet (normalt Bring) om at varene står klare for henting/levering. Da må du betale fakturaen og vise kvittering på at fakturaen er betalt til transportøren. I noen tilfeller vil transportøren ringe oss for å få bekreftet at fakturaen er betalt. Dette er den beste løsningen pr. dato, men den kan være litt omstendelig. Derfor velger mange forskuddsfaktura når de kjøper tunge varer.

2. Forskuddsfaktura. Vi sender deg faktura på mail. Du betaler denne og gir oss beskjed om at fakturaen er betalt. Vi sender varen så snart fakturabeløpet er registrert på vår konto.


RETUR

Dersom du ønsker å returnere varer, må du ikke sende disse i oppkrav.