Colourlock Hygienerens Wipes 15x30cm, 90 stk

Colourlock Hygienerens Wipes 15x30cm, 90 stk

Colourlock Hygienerens. 1L

Colourlock Hygienerens. 1L

Colourlock New Leather Care Set – Pleiesett for skinn i ny bil

kr 579,00 kr 463,20
Varenr.
CL51057

Fraktberegning

Pleiekit for pigmentert skinn. Rengjør og beskytter. Konserverer skinnets overflatestruktur og beskytter mot friksjon og misfarging.

Dette settet skal ikke benyttes på absorberende lær som anilin, semsket eller nubuck skinn.

New Leather Care Kit er pleiekit perfekt sammensatt for nyere bilseter, bilstol eller møbler i skinn. Med new Leather mener vi overflater i skinn som ikke er eldre enn 4 år. Grunnen til det er at det kunstige fettet som blir tilført skinnet i garvingsprosessen begynner å forsvinne. Først da får man behov for produktet som tilfører næring og andre pleiegivende stoffer. Før skinnet er 4 år gammelt er det viktig med jevnlig rengjøring med ph nøytrale produkter og belskyttelse mot slitasje og misfarging. Dette kittet inneholder mild skinnrens og Leather Shield.

Shield konserverer skinnets overflatestruktur og beskytter mot friksjon og misfarging. Forebygger overflateskader på skinn som eksponeres for mye friksjon, f. eks sidevanger på førerstol, piping og sømmer. Det er også et perfekt produkt å påføre lysere seter og møbler som er spesielt utsatt for fargesmitte fra olabukse/jeans, skinnbelter etc. Overflaten blir vesentlig enklere å rengjøre etter påføring av shield, da møkka ikke trenger ned i porene på samme måte som ubehandlede områder. Derfor anbefaler vi påføring av dette produktet med en gang man kjøper nytt skinn.

Brukte overflater i pigmentert skinn renses med Mild Cleaner rens i pumpeflaske og børste. Ved hjelp av børste fjernes oppbygget forurensning i skinnets struktur effektivt og skånsomt. Mild såpe rengjør effektivt uten å fremskynde aldringsprosess eller uttørking. Etter rens påføres shield med medfølgende frottéklut og la den tørke. Tørkeprosessen kan fremskyndes med hårføner eller varmepistol En påføring er tilstrekkelig. Buffes/tørkes ikke av etter påføring. Det anbefales å behandle utsatte områder hver tredje måned. Test alltid produktet på et usynlig område før behandling! Ikke anbefalt for bruk til absorberende lær som anilin, semsket eller nubuck.

Produsent    Colourlock

Mer informasjon
Vekt 1.000000
Produsent Colourlock