Billakk 2-komponent, sort blank

Billakk 2-komponent, sort blank

Sandblåsehjelm med frisklufttilførsel og LED-lys

Vanlig pris kr 6 490,00 Spesialpris kr 5 390,00 kr 4 312,00
Varenr.
ROBOB1BHL

Fraktberegning

Den helt nye OB1 sandblåsehjelm er en økonomisk sandblåsehjelm som er fullt polstret innvendig, på samme måte som motorsykkelhjelmer og mye dyrere sandblåsehjelmer. Dette gir bedre komfort og lavere punktbelastning på hodet.

Hjelmens utside er laget av et slitesterkt og støtsikkert materiale. Den robuste konstruksjonen tåler tøffe arbeidsforhold, inkludert eksponering for slipende materialer, flygende gjenstander og utilsiktede støt.

På innsiden finnes et omfattende polstringssystem som er integrert i hele hjelmens indre. Hjelmens innvendige polstring består av flere lag med polstring som er plassert slik at den sitter komfortabelt og sikkert rundt hodet.

Polstringen tjener flere viktige formål. For det første fungerer den som en støtdempende barriere, som effektivt absorberer og fordeler kraften fra eventuelle støt, noe som minimerer risikoen for hodeskader. For det andre øker polstringen komforten ved å redusere trykkpunkter, noe som gjør det mulig å bruke hjelmen over lengre perioder uten ubehag eller tretthet. Dette er spesielt viktig ved blåsing som innebærer langvarig eksponering for støyende og fysisk krevende miljøer.

Hjelmen leveres med:

  • BHL-LED-hjelmlampe inkludert
  • Bryst/ryggkrage
  • Trippel visirsystem
  • Pusteluftslange
  • belte og spenne

Hjelmen har et innfelt vindusrammesett for å minimere slitasje mellom visirene.

OBS: Ved tilkopling av frisklufthjelm til trykkluftsystem må alltid pusteluftfilter/kullfilter benyttes. Ufiltrert trykkluft er helseskadelig!

 

Mer informasjon
Vekt 6.000000
Produsent Kraemer