Aluminiumsrens

Aluminiumsrens

Surfex HD avfetting

Surfex HD avfetting

Auto Wheel Syrefri felgrens

kr 240,00 kr 192,00
SKU
BILAWHEEL

Fraktberegning

Dette bør du vite om felgrens:

Bremsebeleggene på moderne biler inneholder små metallpartikler. Når du bremser, frigjøres endel av disse partiklene. Noen av disse glovarme partiklene brenner seg fast i beskyttelseslakken på felgene. Det er derfor det ofte er så vanskelig å få av belegget på felger; belegget er rett og slett fastbrent.
De fleste felgrenser er enten syrebaserte eller alkaliske. Dette er fornuftig mht. å løsne de fastbrente partiklene; syren/basen etser partikkeloverflaten og gir med dette en ørligen reduksjon i partikkelstørrelsen. dermed løsner partikkelen enklere fra lakken.

Men både syrer og baser har en uheldig bivirkning: De angriper også lakken på felgene. Felgene vil i utgangspunktet se rene og blanke ut, men erosjonen i lakkskiktet medfører at felgen gradvis blir mattere og mørkere.

Auto Wheel felgrens fungerer helt annerledes: Den er pH-nøytral, dermed angirpes ikke felglakk/klarlakk i det hele tatt! rensen reagerer kjemisk med oveflaten på metallpartiklene og gjør denne "flytende", slik at partikkelstørrelsen reduseres og skitten blir lett å vaske bort.

Høres dette ut som tull? Les hvorfor Auto Ekspress har kåret Auto Wheel til beste felgrens på markedet!

Forpakning: 1 l. sprayflaske.

Mer informasjon
Weight1.0000
Last ned produktark/ print Last ned produktark/ print